
22 Şubat 2004 23:00
Ek ödeme yapılacak yerleşim birimleri; 25/6/1983 tarih ve 18088 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 83/6525 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik eki 1 Sayılı Cetvel’de V’inci bölgede yer alan Elazığ, Erzincan, Erzurum, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Şanlıurfa, Diyarbakır, VI’ncı bölgede yer alan Adıyaman, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Tunceli, Ardahan, Iğdır, Batman, Şırnak, Gümüşhane, Bayburt, Van illeri ve bu illere bağlı ilçeler ile Devlet Plânlama Teşkilâtı tarafından yayımlanmış en son ilçe bazındaki sosyo ekonomik gelişmişlik kriterleri dikkate alınarak yapılan derecelendirmeye göre belirlenecek sosyo ekonomik gelişmişlik düzeyleri düşük olan diğer ilçeler olacak.
Ek ödeme tutarları ile ek ödeme yapılacak sosyo ekonomik gelişmişlik düzeyleri düşük olan diğer ilçeler; Maliye Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığının olumlu görüşü ve Millî Eğitim Bakanlığının teklifi üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenecek.
Ek ödeme tutarlarının, ek gösterge dahil en yüksek devlet memuru aylığı brüt tutarının yüzde 130’unu geçmemek üzere, hizmet bölgelerinin sosyo ekonomik gelişmişlik düzeyleri dikkate alınarak farklı oranlarda belirlenmesi düşünülmektedir.
Güncel Haberler
BAKAN TEKİN, ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER ARASINDA DÜZENLENEN DENEME YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğince (TDED) Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar [...]
18 Nisan 2025 23:50
BAKAN TEKİN, GÜNCEL GELİŞMELER IŞIĞINDA "TÜRK EĞİTİM TARİHİ" PANELİNE KATILDI
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da Güncel Gelişmeler Işığında "Türk Eğitim Tarihi" paneline katıldı.
18 Nisan 2025 19:33
15 BİN ÖĞRETMEN ALIMINA İLİŞKİN ALAN BAZINDA KONTENJAN DAĞILIMI AÇIKLANDI
Millî Eğitim Bakanlığınca, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru duyurusu ile branş bazında kontenjan [...]
18 Nisan 2025 18:59
23 NİSAN ETKİNLİKLERİNDE ÖĞRENCİLERE MİLLÎ EGEMENLİK RUHU AŞILANACAK
Millî Eğitim Bakanlığınca 23 Nisan etkinlikleri tüm illerde millî egemenlik ruhunun çocuklara aşılanması, tüm çocukların [...]
19 Nisan 2025 15:00