
11 Kasım 2023 13:25
"Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması"na ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, yapılan düzenlemeyle MEB'e bağlı resmî eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmen ve usta öğreticilerin ders ücretlerinde yüzde 25 artış sağlandı.
Ayrıca, Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünde geçici olarak görevlendirilen yönetici ve öğretmenlerin bu görevleri karşılığında yararlandırıldıkları ek ders ücreti de haftada 9 saat artırıldı.
Güncel Haberler
BAKAN TEKİN, PALANDÖKEN EKONOMİ FORUMU'NA KATILDI
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) tarafından "2025 Turizm Başkenti" ilan edilen Erzurum'da [...]
26 Nisan 2025 19:20
BAKAN TEKİN, TÜRKMENİSTAN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak için gittiği ve iki gün süren Türkmenistan ziyaretini değerlendirdi.
25 Nisan 2025 20:57
BAKAN TEKİN, TÜRKMENİSTAN'DA 2.ULUSLARARASI MATEMATİK OLİMPİYAT YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkmenistan'ın Aşkabat kentinde düzenlenen 2. Uluslararası Matematik Olimpiyat Yarışması [...]
25 Nisan 2025 20:32
"MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ YÖNETMELİĞİ" RESMÎ GAZETE'DE YAYIMLANDI
"Millî Eğitim Bakanlığı Millî Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliği", Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
26 Nisan 2025 12:59